Sponsorer

DI - Dansk Industri

DI er en erhvervsorganisation med ca. 10.000 medlemmer. DI arbejder for at gøre Danmark til det mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI støtter Virksomhedsspillet for at skabe bevidsthed hos unge for, hvad det vil sige at drive virksomhed, og introducere dem til iværksætteri.  DI blev i 2013 sponsor for Virksomhedsspillet.

Ase

Ase rummer både en tværfaglig a-kasse, en fagforening og en organisation for selvstændiges interesser. Hele Ase-familien arbejder for, at alle i Danmark skal forløse deres unikke evner og potentiale.

I arbejdet med at hjælpe folk til at forløse deres potentiale, spiller iværksætteri og selvstændighedskultur en vigtig rolle. Virksomhedsspillet er en god måde at få iværksætteri ind på radaren hos unge og gøre det til en mulig vej at gå, før man per automatik vælger lønmodtagervejen.
 
Ase blev sponsor i 2015.
 


Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise

Virksomhedsspillet arrangeres i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab, der varetager markedsføring af spillet i forhold til landets uddannelsesinstitutioner.

Welcome Management

Firmaet bag Virksomhedsspillet er Welcome Management, som også fungerer som spilleder samt varetager al kontakt til landets uddannelsesinstitutioner.

Copyright © 2017 Welcome management