Årets tema: Smarte og spændende Gadgets

Virksomhedsspillet sætter i år fokus på smarte og spændende gadgets

Deltagerne kan vælge blandt 4 virksomheder, 2 producerende virksomheder og 2 Internet virksomheder. Virksomhederne sælger forskellige spændende gadgets til hende og ham. De beskrives kort herunder.  

Virksomhederne

De 2 producerende virksomheder:

- Produktion af Drone
Professionel Drone af god kvalitet med 4K kamera, 5 kilometers rækkevidde og mere end 30 minutters flyvetid på en enkelt opladning. Undgår automatisk objekter. En meget robust, stabil og driftssikker Drone til prisen. Leveres med rygsæk til transport og opbevaring.

Virksomhedens salgspris til specialbutikker og detailkæder er sat til kr. 5.000 pr. stk. Den vejledende butikspris er 10.000 kr.
 - Produktion af Airwheel
En flot designet og funktionel Airwheel med foldbare fodhvilere, der gør den nem at transportere. Mange mikrojusteringer pr. sekund sørger for en fantastisk balance. Den tilhørende app. giver mange muligheder for informationer om batteriet og en række andre funktioner. Perfekt til både børn og voksne.

Salgsprisen til forhandlerne er sat til kr. 3.000 kr. pr. stk.
De 2 Internet butikker (sælger direkte til forbrugerne):

- Salg af Action kamera via Internetbutik

Kompakt prisbilligt action kamera i HD videokvalitet. Vandtæt ned til 30 meters dybde. Mange smarte funktioner og lang batteritid. Meget konkurrencedygtigt kamera.

Salgsprisen til forbrugerne via internettet er sat til 260,- kr.

- Salg af Fitness tracker via Internetbutik
Kvalitets Fitness Tracker med en masse funktioner, f.eks.pulsmåler, kalorie-tælling, motivation, søvntracking, skridttæller og meget mere. Meget lang batteritid samt trådløs synkronisering. IOS kompatibel.

Salgsprisen til forbrugerne via internettet er sat til 1.300,- kr. .Copyright © 2017 Welcome Management